Rekonstrukce výtahů Praha


Pokud máme v domě výtah, jistě bychom se měli ujistit, zda je bezpečný pro přepravu. V panelových domech jsou výtahy běžnou součástí, ale musíme také vědět, že za jeho provoz zodpovídá majitel. Majitel dává souhlas k tomu, aby byl výtah servisován, modernizován nebo kompletně vyměněn. Možných rizik při provozu výtahů je mnoho. Vše samozřejmě závisí na typu výtahu, jeho problematice a stáří výtahu. Rizika spojená s provozem výtahu by měla být sepsána v poslední platné Inspekční prohlídce. Ty by měly výtahy samozřejmě mít.

Při každé modernizaci bytového domu je potřeba dbát i na rekonstrukci výtahu. Na trhu služeb je dnes spoustu odborných firem, které nabízejí ve svém portfoliu právě tyto služby. Rekonstrukce výtahů Praha své klienty upozorňují také na to, že taková rekonstrukce nebo výměna výtahu je o starost míň zhruba na 20 let. Rekonstrukce výtahů Praha své nabídky většinou zpracovávají obvykle během týdne až čtrnácti dnů. Můžeme se také jako majitelé výtahu zeptat i na předběžnou kalkulaci a dobu celé rekonstrukce. Jistě důležitým faktorem pro správný výběr odborné firmy bude délka záruky, cena servisu, energetická náročnost zařízení, délka montáže, celková cena rekonstrukce, ale také reference.

Zrekonstruovaný výtah v bytovém domě tak může posloužit ještě mnoho dalších let a my se tak společně s nájemníky můžeme cítit v bezpečí. Rekonstrukce výtahů v Praze – spolehněte se na naše spocialisty!

Aktuality

Napsat komentář